Lasertherapie

Bij een laser behandeling om te stoppen met roken stimuleert de lasertherapeut de acupunctuurpunten op uw lichaam door middel van een pijnloze lichtstraal. De laserbehandeling, net als de acupunctuurbehandeling, ondersteunt uw lichaam om snel geen behoefte meer te hebben aan nicotine en helpt u zo van uw verslaving af. Een enkele keer laseren is volgens de aanbieders vaak al voldoende ondersteuning om voorgoed te stoppen met roken.

Belang behartigende aanbieders voor lasertherapie zijn:

• Prostop. Voor informatie kunt u bellen met Stichting Stop Bewust. Tel: 088 78 677 80. U kunt advies krijgen en u ook aanmelden voor behandeling.
  • YouQuit. Voor informatie kunt u bellen met Stichting Stop Bewust. Tel: 088 78 677 80. U kunt advies krijgen en u ook aanmelden voor behandeling.

Andere aanbieders:

• Methera
  • Lasercentra N.O
  • Smokefree

Meer methodes: Persoonlijke coaching | Telefonische coaching | Groepsbehandeling
Hulpmiddelen: Nicotinevervangers | Medicijnen | Alternatieve stoppen met roken capsule | Lasertherapie en acupunctuur | e-Sigaret

Voordelen van een Laser behandeling

• Geen nare bijwerkingen