Hulplijn

Stichting Stop Bewust is er om rokers die willen stoppen te adviseren. Bij ons kan je onder andere terecht voor informatie over de vergoedingsregelingen, verschillende hulpmiddelen en verder over alle andere zaken waar rokers hulp bij kunnen gebruiken. Kijk hiervoor op onze website of maak gebruik van de Stoppen met Roken Hulplijn.

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor iemand moeilijk is om zogezegd ‘tussen de sigaretten het pakje nog te zien’. Oftewel: waar begin je in ’s hemelsnaam als je hebt besloten te stoppen met roken? Daarom hebben wij gespecialiseerde medewerkers in dienst die je graag op weg helpen om een verantwoorde keuze te maken.

Het doel van de advisering door Stichting Stop Bewust is om rokers te helpen een goed overwogen en verantwoorde keuze te laten maken. Wij helpen je een manier vinden om te stoppen met roken waar jij je prettig bij voelt. Let wel: eenmaal in behandeling is Stichting Stop Bewust is er niet voor om vragen te beantwoorden die gerelateerd zijn aan uw persoonlijke behandeling. Hiervoor kun je terecht bij jouw arts of therapeut werkzaam bij de organisatie met wie je in zee bent gegaan.

Voor passend advies kun je bellen met de ‘stoppen met roken hulplijn’ van Stichting Stop Bewust: Tel: 088-5006600.

Hulp nodig? Bel!

088-5006600
Stoppen met roken
Hulplijn