Alle Reviews Nicotine kauwgom

kauwgom Overall rating: 2 out of 5 based on 2 reviews.

★★★☆☆
3 5 1
Mommenteel al een maand gestopt, ik gebruik ook deze kauwgom en helpt me goed, alleen in stress momenten eet ik er extra meer, soms zit ik op 3 kauwgoms perag en de andere ca 10 pff , het werkt perfect en wil het zo houden tot 3maanden en dan ga ik dagelijks letten op mijn kauwgoms om het af te bouwen..

★☆☆☆☆
1 5 1
Echt, in het begin denk je dat nicotinekauwgom DE oplossing is om van het roken af te komen zonder dat je door een hel gaat tijdens het ontwennen. Nu, vijf jaar later, ben ik nog steeds zwaar verslaafd aan kauwgom en ik ben zo teleurgesteld in mezelf, omdat ik het niet kan klaarspelen om ermee te stoppen. Ik raad het iedereen echt af om te stoppen met roken met behulp van nicotinekauwgom, vooral als je een kettingroker bent (geweest). Ik merk dat ik prima cold turkey had kunnen stoppen met het roken zelf. Het ging zo makkelijk destijds. Ik denk echt dat ik nooit aan de kauwgom had moeten beginnen. Nu eet ik die rotdingen al jaren en ik lijk wel een kauwgomjunk. Als ik ze niet kan eten, flip ik helemaal. Voor mij is het tijd om dus maar cold turkey met de kauwgom te stoppen.

Hulp nodig? Bel!

088-5006600
Stoppen met roken
Hulplijn