Quitcare

Quitcare
U heeft besloten te stoppen met roken? En u overweegt dit op een natuurlijke manier af te bouwen met QuitCare capsules. Het is heel verstandig om bij het laten liggen van de sigaret een vorm van ondersteuning van Quitcare te gebruiken, want zogenaamde ‘cold turkey’ pogingen lopen meestal op een teleurstelling uit. De verleiding blijkt hardnekkiger te zijn dan gedacht en het hunkeren naar een sigaret en ook de overige ongemakken doen menig roker weer terugkeren naar de gewoonte waar men eigenlijk van af wil.
BEHANDELING
Regulier of alternatief Alternatief
Aanmelding Geen
Aantal sessies 0
Behandeltijd per sessie N.v.t.
Totale looptijd behandeling N.v.t.
Gratis nabehandeling? N.v.t.
Prijs Vanaf € 49,- afhankelijk van lengte kuur
PLUS & MINPUNTEN
Belangrijkste pluspunten
 • Makkelijk te verkrijgen
 • Geen nadelige bijwerkingen
 • Zelf stoppen, geen professional nodig
 • Belangrijkste minpunten
 • Niet bewezen werkzaam als hulpmiddel
 • Kwetsbaar door geen begeleiding
 • Vereist sterke discipline
 • ALGEMEEN
  Achterliggende theorie/filosofie Natuurlijke kruiden belasten het lichaam minder en kunnen middelen als champix vervangen
  Bewezen effectief Nee
  Geclaimd succespercentage Onbekend
  Reviews
  Aanvullende informatie Ondersteuning middels bijgeleverd stopboekje; eigen initiatief
  VERZEKERING
  Vergoeding uit basisverzekering Nee
  Vergoeding uit aanvullende verzekering? Nee
  Stichting Stop Bewust neemt contact met u op

  Hulp nodig? Bel!

  088-5006600
  Stoppen met roken
  Hulplijn

  QuitCare: de alternatieve stoppen met rokencapsule

  Zelf stoppen-met-roken op een natuurlijke manier met behulp van extracten van speciaal voor het stoppen met roken geselecteerde kruiden.

  Het gebruik

  QuitCare is een kuur van stoppen met roken pillen voor 8 weken. In de eerste week, waarin er gewoon gerookt kan worden, wordt er een startdosering toegepast. In die periode worden de werkzame stoffen geleidelijk opgebouwd in de bloedspiegel. Na afloop van de startweek kan vanaf dag 8 gestopt worden met roken.

  Achtergrond

  Bij het ontwikkelen van deze formule is gekeken naar wat een stopper tegenkomt als hij stopt met roken. Ontwenningsverschijnselen, lichamelijke drang om te roken, eetbuien en een veranderende gemoedstoestand zijn de normale verschijnselen die optreden wanneer er plotseling geen nicotine meer binnenkomt. Speciaal voor deze verschijnselen zijn er bestanddelen in de capsules opgenomen die deze vervelende effecten van het stoppen verminderen.

  Zo is er een kruidenextract opgenomen dat helpt om de mentale balans en de geest te ontspannen. Twee andere bestanddelen dragen bij aan de omzetting van vetten en koolhydraten en helpen bovendien het bloedsuikergehalte normaal te houden. Weer een ander kruid helpt de structuur en de elasticiteit van longweefsel te herstellen. Verder is er nog een bestanddeel toegevoegd om beter om te kunnen gaan met stress en spanning en een laatste bestanddeel dat zorgt voor emotionele stabiliteit.

  Het QuitCare® roken afbouwprogramma is een totaalconcept waarmee men het roken op een geleidelijke manier los kan laten. Het is gebruiksvriendelijk en geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.

  Voor wie geschikt?

  QuitCare lijkt een goede oplossing te zijn voor mensen die liever op eigen houtje stoppen en een redelijke zelfdiscipline kunnen opbrengen maar toch graag een product gebruiken om de vervelende ontwenningsverschijnselen te voorkomen zoals die voorkomen bij een cold turkey stoppoging.

  Hulp nodig? Bel!

  088-5006600
  Stoppen met roken
  Hulplijn