QuitCare: de alternatieve stoppen met rokencapsule

Zelf stoppen-met-roken op een natuurlijke manier met behulp van extracten van speciaal voor het stoppen met roken geselecteerde kruiden.

Het gebruik

QuitCare is een kuur van stoppen met roken pillen voor 8 weken. In de eerste week, waarin er gewoon gerookt kan worden, wordt er een startdosering toegepast. In die periode worden de werkzame stoffen geleidelijk opgebouwd in de bloedspiegel. Na afloop van de startweek kan vanaf dag 8 gestopt worden met roken.

Achtergrond

Bij het ontwikkelen van deze formule is gekeken naar wat een stopper tegenkomt als hij stopt met roken. Ontwenningsverschijnselen, lichamelijke drang om te roken, eetbuien en een veranderende gemoedstoestand zijn de normale verschijnselen die optreden wanneer er plotseling geen nicotine meer binnenkomt. Speciaal voor deze verschijnselen zijn er bestanddelen in de capsules opgenomen die deze vervelende effecten van het stoppen verminderen.

Zo is er een kruidenextract opgenomen dat helpt om de mentale balans en de geest te ontspannen. Twee andere bestanddelen dragen bij aan de omzetting van vetten en koolhydraten en helpen bovendien het bloedsuikergehalte normaal te houden. Weer een ander kruid helpt de structuur en de elasticiteit van longweefsel te herstellen. Verder is er nog een bestanddeel toegevoegd om beter om te kunnen gaan met stress en spanning en een laatste bestanddeel dat zorgt voor emotionele stabiliteit.

Het QuitCare® roken afbouwprogramma is een totaalconcept waarmee men het roken op een geleidelijke manier los kan laten. Het is gebruiksvriendelijk en geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.

Voor wie geschikt?

QuitCare lijkt een goede oplossing te zijn voor mensen die liever op eigen houtje stoppen en een redelijke zelfdiscipline kunnen opbrengen maar toch graag een product gebruiken om de vervelende ontwenningsverschijnselen te voorkomen zoals die voorkomen bij een cold turkey stoppoging.

Hulp nodig? Bel!

088-5006600
Stoppen met roken
Hulplijn