Advies

Veel rokers proberen te stoppen zonder voorbereiding en zonder gebruik te maken van hulpmiddelen. Het is echter gebleken dat hulpmiddelen en ondersteuning de kans op succes aanmerkelijk vergroten. Als u niet weet welke hulpmiddelen er beschikbaar, wat deze kosten en welke hulpmiddelen het beste bij u passen.. Dan kunt u nu bellen voor Stoppen met Roken Advies.

Een onbegeleide stoppoging zonder hulpmiddelen leidt gemiddeld in maar circa 3% van de gevallen tot succesvol stoppen met roken. Met de juiste begeleiding en goede hulpmiddelen kan het succespercentage oplopen tot zo’n 35%, gemeten na 12 maanden.

Om deze reden zal Stichting Stop Bewust bijna altijd adviseren om te stoppen met hulpmiddelen en ondersteuning hoewel het u uiteraard vrij staat om van dit advies af te wijken.

Het Stoppen met Roken Advies van Stichting Stop Bewust is vrijblijvend en gratis.