stoppen met roken advies

Advies

Veel rokers proberen te stoppen zonder voorbereiding en zonder gebruik te maken van hulpmiddelen. Het is echter gebleken dat hulpmiddelen en ondersteuning de kans op succes aanmerkelijk vergroten. Als je niet weet welke hulpmiddelen er beschikbaar zijn, wat deze kosten en welke hulpmiddelen het beste bij je passen.. Dan kan je nu bellen voor Stoppen met Roken Advies.

Een onbegeleide stoppoging zonder hulpmiddelen leidt gemiddeld in maar circa 3% van de gevallen tot succesvol stoppen met roken. Met de juiste begeleiding en goede hulpmiddelen kan het succespercentage oplopen tot zo’n 35%, gemeten na 12 maanden.

Om deze reden zal Stichting Stop Bewust bijna altijd adviseren om te stoppen met hulpmiddelen en ondersteuning hoewel het je uiteraard vrij staat om van dit advies af te wijken.

Het Stoppen met Roken Advies van Stichting Stop Bewust is vrijblijvend en gratis.