Stoppen Met Roken Stopmethodes Keurmerk

Alternatieve stoppen-met-rokencapsule

Als alternatief voor de farmaceutische hulpmiddelen zoals Decigatan en Zyban, is er een alternatieve stoppen-met-rokencapsule op de markt dat is samengesteld uit een aantal geneeskrachtige kruiden. QuitCare is een alternatieve stoppen-met-rokencapsule zonder bijwerkingen. Er is geen doktersrecept nodig.

DE SAMENSTELLING VAN DE ALTERNATIEVE STOPPEN-MET-ROKENCAPSULE

De capsules bestaan uit verschillende soorten kruiden:

  • Heermoes of paardenstaart: dit is een kruid dat de structuur en de elasticiteit van longweefsel helpt te herstellen. Traditioneel wordt het ook gebruikt om het zelfvertrouwen gedurende moeilijke perioden te versterken.
  • Rhodiola rosea (rozenwortel): de wortels van deze plant bevatten componenten die een positieve invloed hebben op je gemoedsrust en stemming.
  • Tyrosine: dit ingrediënt is een aminozuur, een van de bouwstenen van neurotransmitters zoals dopamine, en tevens een voorloper van het schildklierhormoon. Tyrosine zou lichamelijke en geestelijke stress, zoals die zich voor kunnen doen tijdens het ontwenningsproces van nicotine, verminderen.
  • Passiflora (passiebloem): dit bestanddeel heeft een al eeuwen bekende kalmerende werking. Natuurgeneeskundigen schrijven het middel voor bij slaapstoornissen, nervositeit en angstgevoelens. Het is een natuurlijke en niet verslavende variant van bekende kalmerende geneesmiddelen als Valium, Seresta en allerlei slaappillen.
  • Zink en Chroom: deze mineralen hebben een stabiliserende werking op de bloedsuikerspiegel. Roken zorgt in het algemeen voor een iets verhoogde bloedsuiker. Zakt die bloedsuikerspiegel na het stoppen enigszins, dan kan dat leiden tot de behoefte aan snacks tussen de maaltijden in. Zink en chroom voorkomen een al te grote dip in de bloedsuikerspiegel en zorgen ervoor dat de gestopte roker niet onnodig veel voeding tot zich gaat nemen. Zo helpen deze stoffen om een normaal gewicht te handhaven.

DUUR VAN DE KUUR

QuitCare is een kuur van 8 weken. De eerste week pas je de startdosering toe. Na afloop van de startweek stop je met roken op dag 8. Aanbevolen wordt om vanaf de stopdag in het geheel niet meer te roken.

STOPPEN MET ROKEN MET BEHULP VAN ALTERNATIEVE STOPPEN-MET-ROKENCAPSULES?

Zou je graag een alternatief hulpmiddel, zoals de alternatieve stoppen-met-roken capsule, gebruiken bij het stoppen met roken? Onze telefonische stopadviseurs kunnen jou over alle mogelijke hulpmiddelen en stopmethodes (zowel regulier als alternatief) informeren en adviseren. Schrijf je hier in voor een kosteloos stopadvies.

Ik wil graag gratis advies