Prostop lasertherapie

Prostop is een landelijk opererende professionele organisatie die zich inzet voor de volksgezondheid. Prostop biedt ondersteuning aan rokers die het roken definitief de rug willen toekeren of als het even niet lukt om vol te houden.

De Prostop lasertherapie wordt sinds 1996 met succes in heel Nederland uitgevoerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen, vanuit dit centrale punt wordt informatie verstrekt over de laserbehandeling en worden afspraken ingepland in de dichtstbijzijnde vestiging. De behandelingen staan onder medisch toezicht en worden uitgevoerd door ervaren, gecertificeerde behandelaars.

De lasertherapie van Prostop bestaat uit twee delen: een stopadviesgesprek en laserbehandeling. Die vermindert de nicotinebehoefte zo sterk dat zelfs de meest verstokte roker snel, veilig en pijnloos kan stoppen met roken. De ontwenningsverschijnselen worden geminimaliseerd, waardoor de stopper zich kan concentreren op het doorbreken van aangeleerde gewoonten. Als aanvulling op de behandeling reikt Prostop informatie en adviezen aan om de geestelijke verslaving de baas te blijven. Bij een eventuele terugval is er binnen een half jaar recht op een gratis nabehandeling. De Prostop laserbehandeling lijkt een beetje op acupunctuur. Er worden diverse drukpunten behandeld met een pijnloze en veilige softlaser. Deze punten bevinden zich in de oorschelp, op de pols, de handpalm en enkele in het gezicht. In totaal behandelt Prostop meer dan 30 punten voor nicotineontwenning, ontgifting, stabiliteit en stofwisseling. De combinatie van gekozen punten zorgt voor de juiste uitwerking. Dit protocol is het best bewaarde geheim van Prostop.

Met een uitzonderlijk hoog succespercentage tot wel 15 x hoger dan op eigen kracht is de Prostop Lasertherapie een succesvolle methode om te stoppen.

Voor bedrijven biedt Prostop zakelijke trajecten op de bedrijfslocatie en eventueel voorafgaand aan de behandelingen een ondersteunende groepstraining.

Prostop hecht veel waarde aan het constant verbeteren van de samenwerking met diverse partijen en streeft ernaar de zorg betaalbaar te houden door goede afspraken met zorgverzekeraars. Vanuit het aanvullend pakket is een gedeeltelijke vergoeding mogelijk, het eigen risico is hierbij niet van toepassing.

Hulp nodig? Bel!

088-5006600
Stoppen met roken
Hulplijn